NIEUWS

SPONSOROVEREENKOMST: CKV REEHORST ’45

Over Energiebreed

SPONSOROVEREENKOMST: CKV REEHORST ’45

SPONSOROVEREENKOMST: CKV REEHORST ’45

Energiebreed heeft een derde sponsorovereenkomst gesloten. Deze derde overeenkomst en is gesloten met korfbalvereniging CKV Reehorst ‘45. Wij leveren hen een sportieve bijdrage door de vereniging voor een periode van vijf jaar te sponsoren.

Betrokken bij de energievoorziening

Energiebreed heeft met deze sponsoring de kleding voor het eerste en tweede team beschikbaar gesteld. Dat zijn naast (inschiet) shirts, ook trainingspakken en tassen waar op elk item de naam van Energiebreed zichtbaar is.
Naast de maatschappelijke betrokkenheid en de interesse in de korfbalsport is Energiebreed sterk betrokken bij de energievoorziening van de Stichting Peppelensteeg.

Verder is Energiebreed ook in beeld voor een energieadvies voor de nieuw te bouwen sporthal. Meer informatie over korfbalvereniging CKV Reehorst ’45 vindt u op hun website.

Energieadvies voor de nieuw te bouwen sportha

Andere Sponsorovereenkomsten

De eerder afgesloten sponsorovereenkomsten zijn gesloten met Polar Bears en de Edese IJs Vereniging.

Ook gegarandeerd minder energieverbruiken?

Meer recent nieuws

Hieronder ziet u  recente nieuwberichten die u voor wellicht interessant zijn. Klik op de tegel om ze te bekijken.

Energiebreed heeft een derde sponsorovereenkomst gesloten. Deze derde overeenkomst en is gesloten met korfbalvereniging CKV Reehorst ‘45. Wij leveren hen een sportieve bijdrage door de vereniging voor een periode van vijf jaar te sponsoren. ...

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.