Diensten van Energiebreed

Vanaf de eerste schets tot en met de exploitatie

Energiebreed levert een integraal pakket van dienstverlening voor duurzame energievoorzieningen tot na de afrekening. De mogelijkheden worden in samenspraak met u besproken om geheel te laten aansluiten bij de wensen van u als opdrachtgever.

Tijdens het voortraject biedt Energiebreed energieconcepten aan voor het onderzoeken en adviseren van de best mogelijke oplossing voor de energievoorziening. Op deze manier zorgen wij voor energiebesparing en ontzorging.

Varianten in type overeenkomsten zijn:

  • Alleen management, beheer en onderhoud; preventief en correctief. Facturatie van diensten op basis van een vast bedrag per maand;
  • Een all-in management voor beheer en onderhoud waarbij vervangingen ook integraal onderdeel van de overeenkomst zijn. Facturatie van diensten op basis van een vast bedrag per maand;
  • Leveringsovereenkomsten (collectief en individueel) voor de levering van diensten van all-in management inclusief energie. De diensten worden gefactureerd op basis van een vast en variabel bedrag per maand waarbij het variabele deel de afgenomen energie betreft geheel conform Warmtewet (indien van toepassing).
  • Energie Coach
  • Totaalconcepten
  • Realisatie

Bel voor vragen naar onze klantenservice

085 - 060 76 63

Energiecoach

U adviseren over de mogelijkheden

Wij ondersteunen u graag door middel van coaching en analyse van bijkomende energievraagstukken. Zo zorgen wij samen voor kostenverlaging in relatie tot de Total Cost of Ownership.

Totaalconcepten

Gewenste doelstellingen daadwerkelijk behalen

Energiebreed

Totaalconcepten ontwikkelen voor duurzame energievoorzieningen is onze competentie en passie. Meedenken vanaf de eerste schets tot en met de exploitatie is waar wij ons mee onderscheiden in de markt. Daarbij staan energiebesparing, flexibiliteit, ontzorgen en risicoverlaging centraal voor u als klant.

Het totaalconcept omvat een integrale aanpak van de opwekkingsbron tot en met de energieafgifte. Daarnaast kunnen faciliteiten voor de financiering van de energieopwekking door ons verzorgd worden. Het resultaat, tevredenheid en de kwaliteit staan hierbij voorop.

Tijdig inspelen op de wensen en behoeften van de klant en proactief kennis delen maken dat we samen met u de gewenste doelstellingen ook daadwerkelijk zullen behalen.

Projecten en opdrachtgevers

Bekijk onze afgeronde en huidige projecten.

Realisatie

Samen met onze technisch partners

Samen met onze technisch partners realiseren wij op basis van een totaalconcept de bouw van uw energievoorziening.

Maatwerk dat past bij uw gebouw; gebaseerd op een totaalvisie vanuit het totaalconcept. Zo sluiten onze maatwerk concepten naadloos aan op de te installeren energievoorziening en worden de exploitatiekosten vooraf helder verankerd in het totaalconcept.

Kiezen voor Energiebreed is kiezen voor een duurzaam verbinding; van eerste idee tot en met energiebesparing. Zo maken wij samen uw energie ambities waar!

Energiebreed

Exploitatie

Onderdeel van onze core-business

Energiebreed

Voor management, beheer en onderhoud, ofwel de exploitatiefase, biedt Energiebreed leverings- of managementovereenkomsten aan. In de overeenkomsten worden de verschillende mogelijkheden voor management en beheer beschreven. De keuze van een management of leveringsovereenkomst is afhankelijk van de uiteindelijke keuze van beheer en eventuele outsourcing van de energievoorziening.

Actualiteiten