ONZE DIENSTEN

Energie ambities realiseren

Energiebreed levert een integraal pakket van dienstverlening voor duurzame energievoorzieningen tot na de afrekening. De mogelijkheden worden in samenspraak met u besproken om deze geheel te laten aansluiten bij de wensen van u als opdrachtgever.

WAARMEE HELPEN WIJ U?

Vanaf de eerste schets tot en met de exploitatie

Energiecoaching1

ENERGIE COACHING

Wij ondersteunen u graag door coaching en analyse van bijkomende energievraagstukken. Zo zorgen wij samen voor kostenverlaging in relatie tot de Total Cost of Ownership.

energieconcepten1

ENERGIE CONCEPTEN

Meedenken vanaf de eerste schets tot en met de exploitatie is waar wij ons mee onderscheiden. De mogelijkheden worden met u besproken, zodat het concept geheel aansluit bij uw wensen. Tijdig inspelen op de wensen en behoeften van de klant en proactief kennis delen maken dat we samen met u de gewenste doelstellingen ook daadwerkelijk behalen.

energie installatie

ENERGIE INSTALLATIES

Samen met onze technische partners realiseren wij op basis van een totaalconcept de bouw van uw energievoorziening. Zo sluiten onze maatwerk concepten naadloos aan op de te installeren energievoorziening.

Energie exploitatie

ENERGIE EXPLOITATIE

Op basis van uw wensen voor beheer en onderhoud van uw energievoorziening biedt Energiebreed een passende overeenkomst aan.

WIJ BIEDEN 3 VORMEN VAN ENERGIE EXPLOITATIE

Wij maken uw energie ambities waar!

Energiebesparing, flexibiliteit, ontzorgen en risicoverlaging staan centraal voor onze klant. Tijdig inspelen op de wensen en behoeften van de klant en proactief kennis delen maken dat wij, samen met u, de gewenste doelstellingen behalen.

management, beheer en onderhoud

Dit is preventief en correctief. Facturatie van diensten wordt gedaan op basis van een vast bedrag per maand.

All-in management voor beheer en onderhoud

Het beheer en onderhoud waarbij vervangingen ook integraal onderdeel van de overeenkomst zijn. Facturatie van diensten wordt gedaan op basis van een vast bedrag per maand.

Leveringsovereenkomsten (collectief en individueel)

Is voor de levering van diensten van all-in management inclusief energie. De diensten worden gefactureerd op basis van een vast en variabel bedrag per maand waarbij het variabele deel de afgenomen energie betreft geheel conform Warmtewet (indien van toepassing).

Voor management, beheer en onderhoud, ofwel de exploitatiefase, biedt Energiebreed leverings- of managementovereenkomsten aan. In de overeenkomsten worden de verschillende mogelijkheden voor management en beheer beschreven. De keuze van een management of leveringsovereenkomst is afhankelijk van de uiteindelijke keuze van beheer en eventuele outsourcing van de energievoorziening.

WIJ BIEDEN DE BEST MOGELIJK OPLOSSING

Uw energiecoach zijn: Objectief en betrouwbaar!

Tijdens het voortraject biedt Energiebreed energieconcepten aan voor het onderzoeken en adviseren van de best mogelijke oplossing voor de energievoorziening. Op deze manier zorgen wij voor energiebesparing en ontzorging.

Haalbaar

HAALBAARHEIDSONDERZOEK

Voorafgaand aan het opstellen van een conceptplan onderzoeken wij de haalbaarheid van het verduurzamen.

financiering

FINANCIERINGSONDERZOEK

Uiteraard speelt het financiële aspect een belangrijke rol bij de conceptontwikkeling. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

onderhoud

ONDERHOUD

Onderdeel van de exploitatie is het onderhouden van de geplaatste installatie. Dit voor een periode die vooraf met u bepaald is.

Wilt u ook een gegarandeerde energiebesparing?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN