Over ons

Wie zijn wij?

Onze missie is om u als klant energiek te ontzorgen. Dat doen wij door onze expertise te verbinden aan duurzame energievoorzieningen voor gebouwen. We bereiken dit door het leveren van energieconcepten die wij zowel realiseren als exploiteren. Het uiteindelijke doel is om energie te besparen, een lagere cost of ownership en het ontzorgen van u als klant. Aanvullend op deze doelstelling kunnen wij ook de financiering voor uw energievoorziening faciliteren.

Onze competentie en passie

Energiebreed is dé partner voor het leveren van meerwaarde in het gehele traject. Wij leveren gegarandeerde energiebesparing met lage Total Cost of Ownership. Energiebreed levert integrale energieconcepten met aanvullende diensten, is een flexibele organisatie en heeft voor u als opdrachtgever één aanspreekpunt voor het totale traject. Hierbij ligt de focus op het exploitatiemanagement van de energievoorziening.

Een vrijblijvend gesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Wij plannen graag samen met u een vrijblijvend gesprek in. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Bel voor vragen naar onze klantenservice

085 - 060 76 63

Maak uw energie ambities waar!

Maak een vrijblijvende afspraak met uw energie coach.

Een selectie van onze samenwerkingspartners

Energiebreed                        
Energiebreed                 Energiebreed        Energiebreed        Energiebreed

Actualiteiten

Het laatste nieuws en ontwikkelingen uit de branche