ONZE WERKWIJZE

Persoonlijk, flexibel en resultaatgericht

Onze werkwijze is helemaal gericht op het voorkomen van onverwachte storingen en het zo energiezuinig mogelijk houden van de uw energievoorziening. Met 5 stappen zorgt Energiebreed dat dit bij bedrijven structureel goed georganiseerd wordt.

HOE GAAN WIJ TE WERK

Gegarandeerd bedrijfszeker en altijd het energiezuinigst.

1. HAALBAARHEIDSONDERZOEK

Voorafgaand aan het opstellen van een conceptplan onderzoeken wij de haalbaarheid van het verduurzamen. Tijdens het voortraject biedt Energiebreed energieconcepten aan voor het onderzoeken en adviseren van de best mogelijke oplossing voor de energievoorziening. Op deze manier zorgen wij voor energiebesparing en ontzorging.

2. FINANCIERINGSONDERZOEK

Uiteraard speelt het financiële aspect een belangrijke rol bij de conceptontwikkeling. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Ons en waarschijnlijk uw doel is energiebesparing, lage Total Cost of Ownership en ontzorging van uw energiebehoefte.

3. REALISATIE

Samen met onze technisch partners realiseren wij de bouw van uw energievoorziening.

4. EXPLOITATIE & MONITORING

Voor management, beheer en onderhoud, ofwel de exploitatiefase, biedt Energiebreed leverings- of managementovereenkomsten aan. In de overeenkomsten worden de verschillende mogelijkheden voor management en beheer beschreven. De keuze van een management of leveringsovereenkomst is afhankelijk van de uiteindelijke keuze van beheer en eventuele outsourcing van de energievoorziening.

5. ONDERHOUD

Onderdeel van de exploitatie is het onderhouden van de geplaatste installatie. Dit voor een periode die vooraf met u bepaald is.

Energiebreed. Voor bedrijven die een energiezuinige, goed onderhouden energievoorziening willen hebben en volledig ontzorgt willen worden. Ons doel is energie besparen en eventuele storingen verhelpen, vóórdat u er erg in heeft.

 

U kan rekenen op de Energiebreed Helpdesk.

Ook met een haalbaarheidsonderzoek weten welke energievoordelen u kunt realiseren?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN