ONZE KLANTEN

Energiebreed scoort in alle sectoren

Architecten, ontwikkelaars, adviesbureaus, installateurs, woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Met onze bewezen expertise realiseren wij energieconcepten met een hoge toegevoegde waarde in alle sectoren. Energiek en klantgericht samenwerken is onze missie. Dit met een lagere energierekening als gevolg. Ontzorgen met duurzame energie; dat is Energiebreed!

Utiliteitsbouw

UTILITEITSBOUW

Ook fabrieken, kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere utiliteitsbouw helpen wij graag te verduurzamen. Denk hierbij aan WKO-installaties, zonnepanelen of CV-installaties.

Vastgoed en projectontwikkelaars

VASTGOED & PROJECTONTWIKKELAARS

Bij het ontwerpen en laten bouwen van nieuwe gebouwen is duurzaamheid een belangrijk aspect. Energiebreed denkt graag met vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars mee en ondersteunt hen waar nodig.

Aannemers en architecten

AANNEMERS & ARCHITECTEN

Ook bij aannemers en architecten moet rekening gehouden worden met de te plaatsen installaties. Energiebreed werkt graag samen met deze vakmensen om zo de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

ZORGINSTELLINGEN

ZORGINSTELLINGEN

Door onder andere klimaatbeheersing wordt het verblijf in zorginstellingen zo prettig mogelijk gemaakt. De temperatuur moet juist zijn om de bewoners zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden. Door het plaatsen van verschillende installaties kan Energiebreed dit waar maken.

Recreatieparken

RECREATIEPARKEN

Naast utiliteit en woningbouw dragen wij ook graag ons steentje bij aan de recreatiesector. Ook vakantieparken, dierentuinen en pretparken worden verduurzaamd dankzij passende adviezen en de daarbij behorende installaties.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Wilt u ook een gegarandeerde energiebesparing?