PORTFOLIO

FLEVONICE BIDDINGHUIZEN

Projecten waar wij trots op zijn

FLEVONICE BIDDINGHUIZEN

Flevonice is sinds 2006 uitgegroeid van natuur ijsbaan in de winter naar een Sports & Funpark dat 12 maanden per jaar geopend is. Sinds een paar jaar heeft het de ambitie om 100% energie neutraal te opereren. Om deze reden is het bedrijf ‘Flevoland Duurzame Energie’ opgericht. Eén van de doelen is om in de directe voorziening te voldoen tijdens de 3 maanden van het jaar dat de ijsbaan actief is.

Van ontwerp tot realisatie

Om deze opdracht uit te voeren is Flevonice bij Energiebreed terecht gekomen. Wij hebben in Biddinghuizen een zonne-energiesysteem geplaatst van 1MWP. Van ontwerp tot realisatie zijn wij betrokken geweest bij het proces. Ook het management en beheer nemen wij op ons, voor een exploitatieperiode van 15 jaar.

Het project is recent opgeleverd en zal komende winter zorgen voor nog meer schaatsplezier voor de bezoekers van Flevonice. Een kopje warme chocolademelk erbij en de ijsbaan is klaar voor de winter!

Meer informatie over Flevonice vindt u op www.flevonice.nl.

Ook gegarandeerd minder energieverbruiken?

Gerelateerde projecten

Hieronder ziet u een aantal andere projecten uit ons portfolio die u voor wellicht interessant zijn. Klik op de tegel om ze te bekijken.