PORTFOLIO

ZZG-ZORGGROEP, NIJMEGEN

Projecten waar wij trots op zijn

ZZG-ZORGGROEP, NIJMEGEN

ZZG-zorggroep ondersteunt mensen als het niet meer vanzelf gaat. Helpt ze verder. Zorgt dat ze hun zelfvertrouwen behouden of (weer) terugkrijgen. Dat doen zij bij het zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Een voorspoedig herstel. Of een prettig verblijf in een nieuwe woonomgeving.

Integrale energievoorzieningen van de gebouwen

Door klimaatbeheersing wordt het verblijf in deze nieuwe woonomgeving zo prettig mogelijk gemaakt. De binnentemperatuur zal ondanks de buitentemperatuur constant worden gehouden. Energiebreed heeft hier voor gezorgd. Onder andere door zonne-energievoorzieningen zorgen zij in meerdere gebouwen van ZZG-zorggroep op een duurzame manier voor een prettig leefklimaat. Energiebreed zorgt voor advies en het management en beheer van de integrale energievoorzieningen van de gebouwen. Op dit moment worden zonnepanelen en de bijbehorende installaties aangelegd op meerdere vestigingen. In februari zullen de voorzieningen bij dit gebouw in gebruik worden genomen.

Kopje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Het totale beheer van de gebouwen aan hen toevertrouwen

Besparen op (energie) servicekosten

Enkele voorbeelden van gebouwen die onder ZZG-zorggroep vallen zijn het Herstelcentrum, de Eikenhorst en het Mariëndaal.

Ondertussen heeft Energiebreed meerdere gebouwen van ZZG-zorggroep in beheer. Deze gebouwen bestaan onder andere uit WKO-installaties, zonnepanelen, CV-installaties, luchtbehandeling, vloerverwarming, etc. Daarnaast zorgen wij voor de dienstverlening op het gebied van energieconcepten, klimaatonderzoek en advies voor het besparen op (energie) servicekosten.

Resultaatgerichte samenwerking

Energiebreed werkt volgens het principe van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Zij leveren de vooraf afgesproken kwaliteit en bieden ons zo de mogelijkheid om het totale beheer van de gebouwen aan hen toe te vertrouwen. Dit beheer bestaat uit alle vormen van onderhoud zoals service- en mutatie onderhoud, planmatig onderhoud en renovaties.

Energiebreed is de partij die het de bewoners door resultaatgerichte samenwerking zo comfortabel mogelijk maakt. Bovendien draagt ZZG-zorggroep hierdoor ook hun steentje bij aan het verduurzamen van de zorgsector.

Meer informatie over ZZG Zorggroep vindt u op www.zzgzorggroep.nl.

Ook gegarandeerd minder energieverbruiken?

Gerelateerde projecten

Hieronder ziet u een aantal andere projecten uit ons portfolio die u voor wellicht interessant zijn. Klik op de tegel om ze te bekijken.