PORTFOLIO

RUITENBERG INGREDIENTS, RUINERWOLD

Projecten waar wij trots op zijn

RUITENBERG INGREDIENTS, RUINERWOLD

Ruitenberg Ingredients is een (on)gewoon familiebedrijf en pionier in het vinden van creatieve, innovatieve oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Bij Ruitenberg Ingredients komen ideeën, ingrediënten en processen samen. Deze drie pijlers vormen de basis voor de succesvolle ontwikkeling van functionele concepten en toepassingen.

Zonne-energiesysteem op het dak

Ruitenberg Ingredients ontwikkelt zich niet alleen bedrijfsmatig, zij heeft ook ambities op het gebied van verduurzamen van haar gebouwen. Een onderdeel van deze verduurzaming is het plaatsen van een zonne-energiesysteem op het dak van de nieuwbouw.

Ambities op het gebied van verduurzamen

Voor Ruitenberg Ingredients B.V. verzorgde Energiebreed het ontwerp en de installatie van het duurzame zonne-energiesysteem van 147 kWp met in totaal ruim 500 zonnepanelen. Daarnaast zal Energiebreed het management, beheer en monitoring van het systeem gaan verzorgen.

Dankzij het monitoringssysteem worden de voorzieningen 24 uur per dag gemonitord en kan het één en ander bijgesteld worden wanneer dit nodig is. Zo wordt altijd het hoogste rendement uit de zonnepanelen gehaald.

Meer informatie over Ruitenberg Ingredients B.V., vindt u op www.ruitenberg.com

Foto: Ruitenberg Ingredients B.V.

Ook gegarandeerd minder energieverbruiken?

Gerelateerde projecten

Hieronder ziet u een aantal andere projecten uit ons portfolio die u voor wellicht interessant zijn. Klik op de tegel om ze te bekijken.