PORTFOLIO

HUIS ZONNEHOEK, WARMOND

Projecten waar wij trots op zijn

HUIS ZONNEHOEK, WARMOND

Energiebreed heeft voor Huis Zonnehoek een energieconcept uitgewerkt en zal dit binnenkort opleveren. Het betreft een vrijstaande woning welke een monumentaal pand is, Huis Zonnehoek, in Warmond. Vereniging Hendrick de Keyser wilde graag inzicht krijgen in de mogelijkheden om het huis te verduurzamen en zo all-electric te maken. Dit betekent dat het huis zich volledig in zijn eigen energiebehoefte voorziet. Zowel op energetisch, financieel als technisch vlak is Huis Zonnehoek daadwerkelijk verduurzaamd.

 Een duurzaam energieconcept

Energiebreed is de partij waar men naar op zoek was. Het duurzaam energieconcept is uitgewerkt en ook de daarbij passende voorzieningen zijn uitgezocht. Op dit moment is Energiebreed bezig met de realisatie van onder andere een warmtepomp, zonnepanelen en een afgifte-installatie in de vorm van radiatoren.

Duurzame van het prachtige huis genieten

Management en beheer

Na oplevering zal Energiebreed ook het management en beheer op zich nemen. Zo heeft Vereniging Hendrick de Keyser hier geen omkijken meer naar en kunnen de bewoners comfortabel en op een duurzame manier van het prachtige huis genieten.

Meer informatie over Huis Zonnehoek vind je op deze website.

Huis Zonnehoek is een onderdeel van Vereniging Hendrick de Keyser. Zij zetten zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur. Over deze vereniging vind je meer informatie op onze website.

 

Foto: Hendrick de Keyser

Ook gegarandeerd minder energieverbruiken?

Gerelateerde projecten

Hieronder ziet u een aantal andere projecten uit ons portfolio die u voor wellicht interessant zijn. Klik op de tegel om ze te bekijken.