PORTFOLIO

ATVA, AMSTERDAM

Projecten waar wij trots op zijn

ATVA, AMSTERDAM

Het Amsterdams Tehuis Voor Arbeiders is een icoon in de vooroorlogse sociale volkshuisvesting. Het bevatte destijds 360 één persoonsslaapkamers maar is eind jaren zeventig gerenoveerd en verbouwd tot een woongebouw voor één- en tweepersoonshuishoudens. Inmiddels is het gebouw een Rijksmonument en is weer aan een opknapbeurt toe. De focus ligt op het verwijderen van asbest en het moderniseren van de installaties.

Passend advies

Hiervoor heeft Energiebreed een passend advies samengesteld. Het gebouw aan de Marnixstraat wordt in ‘bewoonde staat’ gerenoveerd en vraagt daardoor om een strakke en doordachte planning en een hardwerkend en betrokken team. Hiervoor is in Energiebreed de juiste partij gevonden.

Een strakke en doordachte planning en een hardwerkend en betrokken team

Energiebreed gaat het management, beheer en onderhoud van de energievoorziening verzorgen om de continuïteit te waarborgen.

Doordat Energiebreed een betrouwbare en resultaatgerichte partij is, wordt bereikt dat de bewoners zo comfortabel mogelijk in dit historische gebouw kunnen wonen.

Meer informatie over ATVA Amsterdam vindt u op de website.

Foto: Stadgenoot

Ook gegarandeerd minder energieverbruiken?

Gerelateerde projecten

Hieronder ziet u een aantal andere projecten uit ons portfolio die u voor wellicht interessant zijn. Klik op de tegel om ze te bekijken.