Energiebreed

Portfolio

Energiebreed scoort in alle sectoren

Architecten, ontwikkelaars, adviesbureaus, installateurs, woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Met onze bewezen expertise realiseren wij energieconcepten met een hoge toegevoegde waarde in alle sectoren. Energiek en klantgericht samenwerken is onze missie. Dit met een lagere energierekening als gevolg. Ontzorgen met duurzame energie; dat is Energiebreed!

bill-oxford-8u_2imJaVQs-unsplash

Zorginstellingen

Door onder andere klimaatbeheersing wordt het verblijf in zorginstellingen zo prettig mogelijk gemaakt. De temperatuur moet juist zijn om de bewoners zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden. Door het plaatsen van verschillende installaties kan Energiebreed dit waar maken.

pierre-chatel-innocenti-LyqexsJzyLI-unsplash

Vastgoed en projectontwikkelaars

Bij het ontwerpen en laten bouwen van nieuwe gebouwen is duurzaamheid een belangrijk aspect. Energiebreed denkt graag met vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars mee en ondersteunt hen waar nodig.

ryan-ancill-nGsVMkRatgM-unsplash

Aannemers en architecten

Ook bij aannemers en architecten moet rekening gehouden worden met de te plaatsen installaties. Energiebreed werkt graag samen met deze vakmensen om zo de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Utiliteitsbouw

Ook fabrieken, kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere utiliteitsbouw helpen wij graag te verduurzamen. Denk hierbij aan WKO-installaties, zonnepanelen of CV-installaties.

anmol-seth-hDbCjHNdF48-unsplash

Recreatieparken

Naast utiliteit en woningbouw dragen wij ook graag ons steentje bij aan de recreatiesector. Ook vakantieparken, dierentuinen en pretparken worden verduurzaamd dankzij passende adviezen en de daarbij behorende installaties.

Een selectie van onze gerealiseerde projecten

In de afgelopen jaren heeft Energiebreed projecten in alle sectoren succesvol mogen opleveren. Met trots vertellen wij u graag meer over onze projecten, van monumentaal tot nieuwbouw. Benieuwd naar onze klanten? U vindt ze hieronder!

 
Voltooid

ATVA, Amsterdam

Het Amsterdams Tehuis Voor Arbeiders is een icoon in de vooroorlogse sociale volkshuisvesting. Het bevatte destijds 360 één persoonsslaapkamers maar

Bekijk project
Voltooid

Stern, Purmerend

Voor twee van de showrooms van Stern in Purmerend heeft Energiebreed een zonne-energiesysteem op het dak geplaatst. Bij zowel Audi (51,8

Bekijk project
Shape