Energiebreed

ZZG-zorggroep, Nijmegen

Datum

ZZG-zorggroep ondersteunt mensen als het niet meer vanzelf gaat. Helpt ze verder. Zorgt dat ze hun zelfvertrouwen behouden of (weer) terugkrijgen. Dat doen zij bij het zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Een voorspoedig herstel. Of een prettig verblijf in een nieuwe woonomgeving.

Door klimaatbeheersing wordt het verblijf in deze nieuwe woonomgeving zo prettig mogelijk gemaakt. De binnentemperatuur zal ondanks de buitentemperatuur constant worden gehouden. Energiebreed heeft hier voor gezorgd. Onder andere door zonne-energievoorzieningen zorgen zij in meerdere gebouwen van ZZG-zorggroep op een duurzame manier voor een prettig leefklimaat. Energiebreed zorgt voor advies en het management en beheer van de integrale energievoorzieningen van de gebouwen. Op dit moment worden zonnepanelen en de bijbehorende installaties aangelegd op meerdere vestigingen. In februari zullen de voorzieningen bij dit gebouw in gebruik worden genomen.

Enkele voorbeelden van gebouwen die onder ZZG-zorggroep vallen zijn het Herstelcentrum, de Eikenhorst en het Mariëndaal.

Ondertussen heeft Energiebreed meerdere gebouwen van ZZG-zorggroep in beheer. Deze gebouwen bestaan onder andere uit WKO-installaties, zonnepanelen, CV-installaties, luchtbehandeling, vloerverwarming, etc. Daarnaast zorgen wij voor de dienstverlening op het gebied van energieconcepten, klimaatonderzoek en advies voor het besparen op (energie) servicekosten.

Energiebreed werkt volgens het principe van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Zij leveren de vooraf afgesproken kwaliteit en bieden ons zo de mogelijkheid om het totale beheer van de gebouwen aan hen toe te vertrouwen. Dit beheer bestaat uit alle vormen van onderhoud zoals service- en mutatie onderhoud, planmatig onderhoud en renovaties.

Energiebreed is de partij die het de bewoners door resultaatgerichte samenwerking zo comfortabel mogelijk maakt. Bovendien draagt ZZG-zorggroep hierdoor ook hun steentje bij aan het verduurzamen van de zorgsector.

Meer informatie over ZZG Zorggroep vindt u op www.zzgzorggroep.nl.

zzgzorggroep

Previous
Next

Meer
artikelen