Energiebreed

World Wide Wear, Ede

Datum

World Wide Wear is een totaalleverancier op het gebied van relatiegeschenken en bedrijfskleding in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is al een aardige tijd bezig met verduurzamen, zo bieden zij bijvoorbeeld ecopremium-producten aan. Deze zijn gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen.

Uiteraard wilde World Wide Wear ook het eigen kantoor in Ede verduurzamen. Daarvoor hebben zij Energiebreed gevraagd hen advies te geven over een nieuwe duurzame energievoorziening. Deze wordt binnenkort geïnstalleerd in de vorm van een lucht-water warmtepomp en vloerverwarming. Dit project is nu in volle gang en wordt in het najaar opgeleverd.

Meer informatie over World Wide Wear vindt u op www.worldwidewear.nl.

 

Foto: World Wide Wear

word-wide-wear

Meer
artikelen