Energiebreed

Verduurzaming woning Wageningen

Datum

Een woning in Wageningen is compleet verbouwd en uitgebouwd. Energiebreed heeft in opdracht van de bewoners de woning verduurzaamd. De werkzaamheden betroffen de volledige werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden.

Het nieuwbouwdeel is all-electric gebouwd door het aanbrengen van een laagtemperatuurwarmtepompsysteem voor verwarmen en koelen in de vorm van 12 Triple Solar panelen met warmtepomp. Verder zijn ook zonnepanelen geplaatst voor de compensatie van het elektroverbruik. De vloer is voorzien van een vloerverwarmingssysteem.

Energiebreed verzorgt het compleet pakket bestaande uit het adviseren, leveren, monteren, coördineren, in bedrijfstellen en het 15 jaar lang beheren, monitoren en onderhouden van het complete energiesysteem.

Meer
artikelen