Energiebreed

UWV, Nederland

Datum

Het UWV heeft de ambitie om energie te besparen en de CO2-uitstoot van de gebouwen te verminderen. Om deze reden hebben zij Energiebreed gevraagd om een passend advies te geven op het gebied van zonnepanelen. Voor meerdere gebouwen van het UWV is dit advies uitgewerkt en wordt nu overlegd met de betrokkenen. Zo kan het UWV hier binnenkort duurzame energie gaan opwekken.

Energiebreed heeft in het verleden al voor meerdere locaties een advies gegeven; voorbeelden hiervan zijn de UWV-gebouwen in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Doetinchem, Eindhoven, Leeuwarden en Utrecht.

De verschillende fases van het project – ontwerp, realisatie en exploitatie – worden mogelijk binnenkort uitgewerkt door Energiebreed. Zo hoopt het UWV een passende oplossing te vinden om steeds meer gebouwen te kunnen verduurzamen.

Meer informatie over het UWV vindt u op www.uwv.nl.

uwv-energiebreed

 

Meer
artikelen