Energiebreed

Stichting Combiproject Peppelensteeg, Ede

Datum

Een van de ambities van Stichting Combiproject Peppelensteeg is verduurzamen van het sportcomplex. Een onderdeel hiervan zijn zonnepanelen van 55 kWp middels een duurzaam zon-energiesysteem. Deze worden binnenkort geplaatst op het dak van kantine en kleedkamers van het sportcomplex aan de Langekampweg te Ede. Daarnaast behoort het achterste gedeelte van het gebouw tot Sport- en Zwem BSO Knoet. Vanwege deze verschillende gebruikers van het pand en de wisselende openingstijden was het belangrijk om een energieconcept te ontwikkelen dat past bij zowel sportverenigingen als een BSO (buitenschoolse opvang).

Energiebreed heeft het adviseren, leveren, monteren, coördineren en in bedrijf stellen van de zonnepanelen onder zijn hoede genomen. Daarnaast wordt de installatie de komende 20 jaar door hen beheert, gemonitord en onderhouden.

Stichting Combiproject Peppelensteeg, Ede 1
Stichting Combiproject Peppelensteeg, Ede 2
Previous
Next

Meer
artikelen