Energiebreed

Ruitenberg Ingredients, Twello

Datum

Ruitenberg Ingredients is een (on)gewoon familiebedrijf en pionier in het vinden van creatieve, innovatieve oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Bij ons komen ideeën, ingrediënten en processen samen. Deze drie pijlers vormen de basis voor de succesvolle ontwikkeling van functionele concepten en toepassingen. Wij werken het liefst nauw samen met onze klant en gaan zelfs een stap verder. Zo begeleiden onze applicatietechnologen het in productie nemen van de ontwikkelde oplossingen bij u op locatie. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Voor Ruitenberg Ingredients B.V. heeft Energiebreed het traject van ontwerp en realisatie van het duurzame zonne-energiesysteem met in totaal  248 zonnepanelen verzorgd.

Energiebreed verzorgt tevens het beheer, monitoring en onderhoud van het zonne-energiesysteem voor het gebouw te Twello.

Meer informatie overRuitenberg Ingredients B.V. vindt u op https://ruitenberg.nl

Ruitenberg-300x200

Previous
Next

Meer
artikelen