Energiebreed

Gemeente Berg en Dal

Datum

Berg en Dal is een relatief kleine gemeente in Gelderland dichtbij Nijmegen. In het centrum van het dorp Groesbeek vind je een marktplein waar de weekmarkt plaatsvindt, maar ook de kermis en feesten worden hier georganiseerd. Op dit plein is de afgelopen jaren een herinrichting uitgevoerd, waarbij Energiebreed betrokken is.

Wij hebben advies gegeven wat betreft een duurzaam energieconcept. De oude energievoorziening van het marktplein was verouderd, niet duurzaam en had onvoldoende capaciteit voor evenementen zoals de kermis en carnaval. Energiebreed heeft het advies uitgewerkt voor een nieuwe energievoorziening waardoor alle evenementen makkelijker georganiseerd worden – en ook nog eens op een duurzame manier!

Meer informatie over Gemeente Berg en Dal, vindt u op https://www.bergendal.nl

Meer
artikelen