Energiebreed

Dekker Vastgoed & Energie, Den Haag

Datum

Dekker Vastgoed&Energie is een onderdeel van Dekker Hout. Een bedrijf met 4 vestigingen in Nederland. De activiteiten van de vestiging bestaan uit het drogen, zagen, kalibreren, schaven, profileren en korten van hout voor onder andere de houthandel en timmerfabrieken.

Voor Dekker Vastgoed&Energie gaat Energiebreed het management, beheer en monitoring van in totaal 9,3 MwP aan zonnepanelen verzorgen. De panelen zijn verdeeld over vier locaties te weten Den Haag, Vianen, Warmond en Broek op Langedijk.  Daarnaast verzorgt Energiebreed het beheer van de energieaansluitingen zowel mutatiebeheer als energieinkoop.

Dankzij het monitoringssysteem worden de voorzieningen 24 uur per dag gemonitord en kan het één en ander bijgesteld worden wanneer dit nodig is. Zo wordt altijd het hoogste rendement uit de zonnepanelen gehaald.

Meer informatie over Dekker Hout vindt u op www.dekkerhout.nl

Foto: Dekker Hout

dekkerhoutvianenlogo

Meer
artikelen